Cara Hargai Team, Letakkan Kepercayaan

ditaip Zana Mn jam 12:29 AM 0 komen




Ini kisah bisnes Gula-Gula Kurus, Mince

Sekali sekala bila tak sempat nak handle wasap banyak sangat saya memang akan pas pada team ejen je. Sebab saya tak suka buat bakal customer tertunggu-tunggu saya lambat reply. Ofcoz rasa risau diorang (ejen saya) ni pandai closed ke tak sebab susah payah kita nak dapatkan no prospek tu kan. Tapi saya berserah je la 😂. Rasa ilmu dah bagi cukup dah kat team. Saya tahu saya perlu letakkan kepercayaan juga pada mereka. 

Legaa rasa hati bila dalam team saya, masing-masing dah boleh closed sales. Kalau dulu nak reply prospek ada rasa takoot tak tau nak jawab apa. Sekarang, amboii sapa tu closed 4 botol terus tu 😉



Jangan risau ambil stok #GulaGulaKurus sebab saya akan guide anda bisnes ikut cara saya sampai boleh licin stok kat tangan tu :)
Nak bisnes ikut cara saya?
Cara saya simple je, saya jual produk guna Instagram sepenuhnya
Kalau berminat nak tau strategi saya boleh
whatsapp kod <BGGK> ke +6011-2851 1631
Modal serendah RM450 sahaja











 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design