Dia tak suka pakai deodorant

ditaip Zana Mn jam 7:36 PM 0 komen




Assalamualaikum,

Alkisah, tengahari tadi punya cerita, tiba² mesej whatsapp masuk.
Saya baca sekali lalu. Tak tengok siapa yang hantar. Kemudian baca lagi sekali.
Eh...customer Celebritylass (CL)  ni. Terus senyum :)

Nak tahu kenapa saya senyum?
Sebelum ni dia ada tanya CL ni sesuai ke untuk orang yang aktif bersukan.
Saya cakap kena cuba sendiri baru tahu sesuai ke tak dan saya attach testimoni pengguna yang juga aktif bersukan. Dia baca dan berminat untuk cuba.

Saya suggest grab botol besar sebab lebih jimat dan ada diskaun tapi dia tetap nak grab botol kecil.
Ok takpe la. Saya turutkan permintaannya. Saya tahu mesti dia risau takut tak serasi atau lebih tepat lagi CL ni tak berkesan.

8 hari kemudian (hari ni), dia whatsapp saya.
Dia cakap nak order CL botol besar pulak. Bukan sebab dia ada masalah bau badan tapi sebab dia tak suka pakai deodorant dan dia pilih CL sebagai pengganti.




Haha...nampak tak disitu betapa CL ni membantu orang-orang seperti customer yang sorang ni.
Especially yang tak suka pakai deodorant. Kan dah jumpa alternatif lain. Biarpun tak mandi atau berpeluh ketiak tetap tak rasa melekit.
Siapa yang dah pakai tu dia tahu la betapa bestnya CL ni.
Apa yang saya boleh cakap..biarlah testimoni yang berbicara.
Testimoni boleh cek di IG, boleh kata setiap hari ada testimoni baru @cl_hilangkanbaubadan/


https://instagram.com/cl_hilangkanbaubadan/

Bukan orang dewasa je boleh pakai. Remaja boleh. Kanak-kanak pun boleh.
1 botol boleh share 1 family. Berbanding dengan deodorant roll tu tak boleh share² kan. Satgi bau ketiak orang melekat kat ketiak kita. Haha. Try la kalau tak percaya .
Rakan Blogger yang nak cuba CL ni boleh la whatsapp saya +6011-2851 1631. Trial RM15 je exc pos.  Cakap je awak follower Mommy Pinky. Nanti kita sembang.


Terima kasih sudi baca 









 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design