Menyesalnya beli Celebrity Lass nihh !!

ditaip Zana Mn jam 3:50 AM 5 komen




Assalamualaikum, meh meh nak cerita pasal 1 produk ni

Celebrity Lass

Saya beli bulan lepas & sekarang rasa menyesal gilerr beli Celebrity Lass nihh !!
Sebab sekarang dah tak boleh hidup tanpa dia



Saya bukanlah orang yang ada masalah bau badan,
wah wah tak mengaku ke?
Ramai sebenarnya yang tak perasan mereka ada masalah bau badan. Hakikatnya semua orang mempunyai bau badan yang tersendiri sebab kita kan berpeluh, setuju?


So, nak tanyalahh
Apa perasaan bila orang di sebelah kita berbau?
Ketiak berbau?
Kaki berbau?
Macam nak marah?
Macam nak kepit je hidung?
Macam nak lari je laju2?
Macam mana pulak kalau insan di sebelah tu adalah insan yang kita sayang?
Pasti kita tak mahu orang lain pandang pelik pada dia kan?


Sejujurnya, aku ni jenis hidung sensitif (tetiba aku), so kalau member tiba-tiba ada problem bau badan ni rasa tak best la kan. Tak kesah la bau mulut ke, bau kepam ketiak ke, bau kaki ke, malas nak kawan. Haha. Tapi serius kesian orang macam ni sebab kadang-kadang (mungkin) mereka sendiri tak perasan pun diorang ada problem ni. kalau yang perasan dia ada masalah ni pun, tak tahu atau mungkin dah fed up nak hilangkan bau badan. Jenuh kot asik nak kena mandi je. Aisyh, cerita macam ada pengalaman je??


Ha ahh, memangpun, ni la pengalaman sendiri
Member aku tu, baik orangnya, tapi disebabkan dia jenis kuat berpeluh,
aku jadi tak berapa selesa. Bukan benci cuma, korang tau la, tak kan tengah borak nk tutup hidung, haha, ini bakal menimbulkan syak !!
Serius masa tu tak tau macam mana nak cakap dengan dia.
Slow talk? Pillow talk? Tak reti.
Rasa kalau aku terus terang mesti macam kesiannya, mesti dia malu
Akhirnya, time shopping sama-sama, aku just suggest dia sabun mandi cecair yang bau fresh tuu
Tapi tak berkesan pun oii, memang dia kena mandi bebanyak kali.




Testimoni : http://bit.ly/celebritylass-feedback

First time, nampak produk Celebrity Lass ni, memang aku teringat member aku tu.
Kalaulah, masa tu dah wujud memang aku akan hadiahkan sebotol untuk dia.
Sebab produk ni berkesan. Cuba korang bayangkan, badan berpeluh tapi tak de langsung bau kepam ke, bau tengik @ masam. Tak de langsung !
Best kan ? Macam tak percaya pun ada.


Hadiah Suami

Ok lah, so kalau korang ada kenal sesiapa yang ada problem ni lebih-lebih lagi kalau mereka ialah orang yang tersayang, hadiahkan pada mereka .
Berikan mereka kejutan tanpa tunggu tarikh istimewa.


Harga RM85
tapi sekarang Hq bagi diskaun RM10 tau,
so cepat2 grab sementara harga masih RM75

HARGA AKAN DINAIKKAN BILA-BILA MASA SAHAJA,
Jangan menyesal jika harga sudah dinaikkan.


Whatsapp 011-2851 1631
Whatsapp 011-2851 1631
Whatsapp 011-2851 1631


P/s : Trial bottle pun ada kalau nak test serasi ke tak, RM15 je. Free postage untuk 15 customer terawal ye









 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design