Mudahnya daftar ahli di Butterangel Tupperware

ditaip Zana Mn jam 8:40 PM





Assalamualaikum,

Hai, ada peminat tupperware kat sini? Family saya memang pengguna tegar Tupperware tau. Kecik-kecik dulu selalulah sangat join parti tupperware dengan mak. Pernah sekali, masa saya tadika mak buat parti hari lahir saya sekali dengan parti tupperware. Maklumlah bila sebut parti tupperware je, tak ramai la yang datang rumah nak join sebab orang tau mahal.

Tapi bila sebut parti hari lahir terus berduyun-duyun yang datang. Hihi. Apa pun, walaupun tupperware ni mahal tapi berbaloi sebab kualitinya yang tip top dan tahan lasak kan? Bertahun-tahun pakai pun tak rosak. Sesuai sangat dengan peribahasa, alah membeli menang memakai.


Daftar Ahli Tupperware



Pendaftaran sebagai ahli adalah sangat mudah di Butterangel Tupperware.
Tidak perlu ke Stokis ! Jimat Masa ! Tenaga ! dan Perjalanan anda.. !
Keistimewaan ahli Tupperware, less 25% utk pembelian barang. Jimat sangat2.
Nak mula bisnes pun dah ok. Banyak untung tu 25%.

Keistimewaan daftar di Butterangel Tupperware Hanya RM70
+
Free Gift dari Tupperware
+
Free Gift dari Butterangel Tupperware
+
Pos PERCUMA !

Butterangel Tupperware juga menawarkan kos pos yang rendah setiap kali anda membuat tempahan di sini.
Tapi, tiada halangan kalau nak terus beli dari mana-mana stokis berhampiran anda.
Anda juga akan memiliki majalah inspira/voucher/tester PERCUMA apabila tupperware mengadakan promosi.



Tupperware -lifetime warranty
Kalau masih mencari set water filter, promo terbaik dalam tupperware hanya rm1999(harga asal rm2750) dapat percuma lagi barangan tupperware bernilai rm400++ dan percuma keahlian..semua bernilai rm3000++



Offer Terbaik Bulan Ogos
Beli 4, PERCUMA 4 + disc untuk exclusive purchase
Harga ahli?
Tolak lg 25% dari harga dalam katalog tu. Berbaloi ke berbaloi? ;D





Bagi yg berminat nak jana income, apabila ada downline, komisen serendah 3% dan ke atas, team sales bonus, insentif melancong,kereta, free gift2 dan lain2 lagi. Syarat jualan minima RM500 untuk bulan tersebut. Jumlah komisyen bergantung kepada sale downline.

Servis Hamper Butterangel



Bagi yang berminat untuk membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, hadiahkan kepada yang tersayang atau nak tempah hamper juga boleh hubungi Butterangel Tupperware

Utk maklumat lanjut
Col/sms/whatspp 017.777.0795 (raha)
Fb Rahmah abdul halim
Instagram : @butterangel_tupperware
Blog :littlebutterangel
COD seremban, pulau indah klang








Comments
1 Comments

1 komen:

Nurzakiah Hanum on 8:44 AM said...

bestnya

:a :b :c :e :f :g :h :i :j :k :m :n

Post a Comment

 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design