Editing Job

ditaip Zana Mn jam 1:39 PM 0 komen




Dah lama stop terima kerja-kerja editing ni sebab nak fokus bisnes. Selalu rajin buat untuk diri sendiri & ejen di bawah aku je. Tapi baru-baru ni, ada beberapa rakan bisnes yang minta buatkan, so bantu je lah secara part time. Semua pun kawan-kawan bisnes punya. Hihi


ada yang ambil masa sehari, ada yang ambil masa seminggu.
Bhaha. Tak profesional la dia nih


Untuk editing gambar produk pula,
sekarang bekerjasama dengan Yatt pemilik Butik Eljameela
So, lebih kurang macam ikat kontrak gitu. Sometimes, Yatt akan bagi gambar-gambar untuk edit dan sebagainya.
Ouh, kisah Butik Eljameela pun tak update lagi kan.



Salah satu kerja untuk client sekarang ni,
client just minta remove background & tambah shadow sikit


Actually , aku salah seorang vendor rasmi Butik Eljameela
Dah lama bekerjasama dengan Eljameela & pernah juga melabur saham untuk butik Eljameela last year. Tahun ni upgrade jadi vendor untuk produk kurung moden, SCARF Secrets & SCARF Perfume. Alhamdulillah.

Kalau korang jenis yang suke nak tengok-tengok barang sebelum beli tu bolehlah pergi ke butik Eljameela. Barang ada separuh aku letak di butik. Separuh pegang. Untuk order barang secara online nak order direct dengan aku boleh, beli kat website eljameela pun boleh. Mana-mana yang selesa lah.

Tapi untuk SCARF Secrets belum ada lagi tau. Tengah tunggu Mr. Bryan Gan inform bila program Stokis akan dibuka. Sekarang semua hijab kami ejen-ejen order online je, takde stok kat tangan. Bila dah buka nanti bolehlah borong bebanyak kan. Hihi


VISIT SHOWROOM:
No.65-2, Jln Dwitasik 1, Dataran Dwitasik, Bndr Sri Permaisuri 56000 Cheras, Kuala Lumpur
eljameela.com








 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design