Harta Karun

ditaip Zana Mn jam 2:17 PM




Sebelum balik kampung kemas stor. Sambil cari² barang yang nak dipakai masa dalam pantang nanti. Seronok juga kemas barang ni, jumpa balik barang² yang dah lama tak nampak. Time tu lah terjumpa diari, ternampak balik kertas² kajang yang penuh ayat sms jiwang. Dulukan phone 3315 tu maximum boleh letak 20 mesej je, lepas tu kena delete sms lama kalau tak, sms baru nak masuk memang tak lepas. Sabar je lah. Disebabkan sayang sangat sms yang diterima dari 'someone special' tu, gigih salin balik atas kertas. Ada tak korang buat kerja ni? Berbunga-bunga hati bila baca balik. Patutlah boleh terpikat dengan incik suami. Haha.

Paling best, biey terjumpa balik kotak perfume. Macam tak percaya, pernah buat kerja ni. Meh tengok :)

Harta karun la sangat








Comments
13 Comments

13 komen:

cha on 4:31 PM said...

haha aww i ingat i sorg je yg syg nak delete sms dr bf masa tu haha. i jenis suka baca balik sms lama u haha

Mommy Pinky on 4:39 PM said...

@cha hahaha..rasanya zaman kita mmg ramai yang buat keje ni kot ;p

☆aDihAys☆ on 6:30 PM said...

same la.. saya pun salin sms dr phone.. hehe.. perempuan mmg cmni kot..hehe..

Mommy Pinky on 6:34 PM said...

@☆aDihAys☆ Haha, yekot..perempuan mmg suke buat keje mcm ni..haha

Lorlipop Properties on 7:45 AM said...

duit selit² tu sangat oseemm tau.. bile time tersedak untung² ade penyelamat :D

Mommy Pinky on 11:29 PM said...

@Lorlipop Properties
tu la pasal, tgh tak de duit ni boleh plak terjumpa harta karun ni..hehee :)

tenku butang on 4:00 PM said...

heh3.. x sangka sama pulak prangai bab simpan sms 2.. hih3.. sapai skrg pun masih mcm 2 gak.. sbb syg nk delete mesej2 lama yg ada sentimental value gitu.. hu3..

tenku butang on 4:13 PM said...

done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mommy Pinky on 4:16 PM said...

@tenku butang
haha, smpai skrg pun gitu juga? skrg kita dh xboleh ngadap hphone sgt :)

tenku butang on 2:09 PM said...

ha a.. sapai skrg mesej dari en. hubby masih ada dlm henfon.. xmo delete.. sayanggg.. hubby mrh jugak sebab klu penuh sgt henfon 2 nanti hang jadinya.. hih3.. tp nk wat cne.. bila nk delete j mesej dari dia yg lama2 dlu, rasa x sayang.. hi3..kenangan byk.. =P

hamzah ian on 3:05 PM said...

first time dengar tulis balik atas kertas sms suwit2.. hehe~

♥xaturen♥ on 1:10 AM said...

salam, tumpang lalu sini!

Kenari Putih on 1:18 AM said...

Wow, so surprise, haha.. Rajin sungguh salin sms tu.. Yela, kdg2 memang terlebih lebih sayang.. Hihi.. Dah ada tu mmg kategori harta karun very valueable teww.. Hihi

:a :b :c :e :f :g :h :i :j :k :m :n

Post a Comment

 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design