Update Exchange Link

ditaip Zana Mn jam 10:39 PM




Sakit kepala tengok exchange link sebelum nih. So, terpaksa ambik masa sket kemas kini ape yang patut. 2 hari buat keje nih. Maklum lah, sekarang kene pandai curik² masa nak update blog nih. BB asik nak berkepit jek ngan mama dia.



serabutkan?nyampah tengok

Ouh, sekarang dah agak pandai bagi baby susu sambil baring, yayy! Sebelum nie tak pernah try pun sebab mak kata jangan amalkan. Nanti susah bila jalan mana-mana, baby tak selesa nak menyusu kalau mommy dia tak baring sekali. Yang buat aku try tu sebab selalunya baby menyusu sampai tertido kat riba. Lepas tu, bila kita pindahkan kat atas tilam, laju je buka mata semula. Biarpun dah tido lena sebelum tu. So, kalau awal-awal dia dah tido kat atas tilam, hah, bila dia dah lena tu bangun je la. Masalahnya, selalu dengan mommynya pun tertido sama. Lagi satu, sebab malam-malam sendiri malas nak bangun. Bagi sambil baring je kan senang. Kantoi pemalas. Haisyh.

Ok. Berbalik pada yang asal (jauh mengarut), pasni sapa-sapa yang datang jenguk blog ni, jangan segan jangan silu klik exchange link kat atas tu ek. Senang sket nak terjah bila ada masa la ek. Paham-paham la, mommy muda tak reti sangat nak bahagi masa ni. Tinggalkan je nama blog ke nama korang ke, pastu url website kat bahagian komen. Sapa-sapa yang belum je la tak pun yang nak tukar url ke. Yang dah ade nama tu, tak yah la gatal bagi lagi sekali.

Entry pendek gini pun ambik masa 3 jam. Haisyh.








Comments
14 Comments

14 komen:

mieraaaa on 12:01 AM said...

jaga bb leklok k ;)

AiDa AzRyN on 12:32 AM said...

Akak,kim salam kt bb tu eh! hihi~ XD

Jamiel on 1:18 AM said...

Cute nyer..
take care..

Hezesuze on 12:53 PM said...

ishh till now weols tak reti nak menyusu baring huhu

Hezesuze on 12:54 PM said...

aduaaii uols xleh klik pun kt link tu huhu

Mommy Pinky on 4:02 PM said...

@mieraaaa
baik :)

Mommy Pinky on 4:02 PM said...

@AiDa AzRyN
hehe..ok aida :)

Mommy Pinky on 4:02 PM said...

@Jamiel
ekeke..ape yg cute tu?

Mommy Pinky on 4:03 PM said...

@Hezesuze
hehe..praktis la kak hri2 :p

Mommy Pinky on 4:03 PM said...

@Hezesuze
uiks, pelik tu..akak jgn klik dlm entry tu, klik yang kat atas nun, atas slider tu..

maisyah on 4:04 PM said...

hai mommy pinky..
emm...selalunya posisi nila yg menjadi fav ibu2...kalau x sakit belakang la...
saya pun anak kedua br blajar2 kasi susu posing ni...senang kan..cuma ready kan sehelai tuala kat bawah...biasanya BB kalau tertido dg mak2 skali..abisla...basah c ibu...hehehe..

just for sharing ya...take care urself and BB tu..

Mommy Pinky on 4:26 PM said...

@maisyah
hai maisyah,
betul2..mmg tertido punye. hehe, pastu kebasahan XD

Junebunga on 11:18 AM said...

salam..terima kasih mommy pink jenguk blog amsyar.. u foloe me, i pun folow u la dear... hope berjaya menyusukan anak secara eksklusif ye... kalo ada ape2 nk tanye pasal bf, jgn segan2 bertanye...
happy breastfeeding!.. :)

jenanese on 6:02 PM said...

comelnya bb u..tahniah!!

:a :b :c :e :f :g :h :i :j :k :m :n

Post a Comment

 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design