Tutorial

ditaip Zana Mn jam 2:50 PM





Ilmu untuk dikongsi.
Ada tutorial yang diolah sendiri dengan idea yang tiba-tiba muncul.
Ada juga tutorial yang dipelajari dari insan kreatif lain.
Jika anda berjaya membuat tutorial di bawah, kongsikanlah di ruangan komen.
Kalau tak berjaya boleh juga tinggalkan komen di bawah untuk saya bantu.
Terima kasih :)

TUTORIAL









Comments
27 Comments

27 komen:

mrs.JamaL on 9:14 AM said...

u memang insan kreatif..tabik!!

❤フィザAifi on 4:42 PM said...

hye mommy pinky..camne nak buat slider post yg kat atas tu yer?yg bwh header tu..leh tlg ajar?^_^

red One_foren6 on 8:40 PM said...

mmg cantik blog ni..tersusun ja suma

noraim on 10:39 PM said...

thanks kak. lawa jadi blog :)

Ah Moy on 5:46 AM said...

Saya dah cuba tutorial blockquote pink tapi x jumpa la .postblockquote{ tuh...camner ek?

::ienafazlyna:: on 8:36 PM said...

mommy, cam ne nak buat sidebar title yg cantik2 tu...?leh tlg bg tutorial??

Atamdin on 4:58 PM said...

salam tolong ajar saya buat blog...saya budak baru belajar..
x kisah sesapa dalam ni yang pandai leh la k

e k i n ♥ on 11:26 AM said...

mommy...
nak tny..
cmne nak wat slider post kat header tue...
pliz5 help me.....

ur baby so cute...
cograts....

::m!SS edURA hanUM:: on 8:29 PM said...

thnx mommy
nak try tutorial yang mommy bagi

nynarara on 8:28 PM said...

mommy..
tak bole pun.. tak keluar pun icon

Mommy Pinky on 8:34 PM said...

@nynarara
icon mane tu? try tutorial mne ek? ekeke~~

Miza Yusof on 1:18 PM said...

menarik. nak cuba jugak :)

AnAk dEneSor on 11:52 PM said...

mummyyyyy...boleh x u jeleskn ape e2 pages?n mcm mane nk wat pages?

oya nazira on 12:59 PM said...

mummy... button page mummy tersangatlah cute.. cari kat ne ek??? one more...title sidebar mummy cuper cute..camne buat?

Nur SyafiQaH ZulkiflY on 8:46 PM said...

mommy, yg mommy buat kat comment mommy ade kambung tu camne bwat nye?

tyraSh kWangEe~ on 8:58 PM said...

mummy tolong!!!!
sy pnyer blog gne blogger tmplte dsingner..pastu sy dah buat macam yg mummy cakap tu..tp tak jd pom...macamne nehh???
tolong!!

Mommy Pinky on 9:02 PM said...

@tyraSh kWangEe~
ekeke..ye ke? buat tutorial yang mana tu?

tyraSh kWangEe~ on 12:36 AM said...

hepy nyeh mummy reply...
ngeh ngeh
td try yg icon sblh bloglist uh,
tak jdi :(
code tuh jd mcam dok kt atas header tu...
macamana tu ek..

arenice on 9:02 PM said...

blh tak ajar cm ne nak tambah wish list kat tepi..n ad skali kotak tanda wish yg kte dah dpt..

SarahSandra on 1:52 PM said...

mommy,..
terima kasih atas tutorial2 mommy,.. mohon pkai yea mommy.. :)

Sakinah Ishak on 8:56 PM said...

Mommy download cursors dkt mne?

Nur Faiqah on 8:45 PM said...

nak cuba tau :) Thanks :) sangat Kreatif :)

Sarah Sylph on 2:24 AM said...


Sekalung, dua kalung, 40 kalung penghargaan atas tutorial2 di sini, sayang Kak Zana <3

Banyak amik kat sini tauu ^^,

Mommy Pinky on 6:59 AM said...

@Sarah Sylph
Hehe, banyaknya kalung kak zana dapat :)

domo_pink on 3:08 PM said...

Hye mommy , saya blogger yang dah berdebu dan bersarang . Nak kembali aktif dan nak cuba tacap blog kasi cantik . tumpang belajar tutorial ye mommy :)

Mommy Pinky on 5:03 PM said...

Hi dear, hihi mommy pun berdebu & bersarang jugak ni. Baru nak panaskan enjin balik ;)

Anis Amira on 4:16 PM said...

cute blog :g

:a :b :c :e :f :g :h :i :j :k :m :n

Post a Comment

 

Copyright © 2008-2017 By Zana Mn. All rights reserved | Sign in, MP Design